PK1007011A115

Team

In April 2009 gaat G02Dakar officieël van start. De daarop volgende tijd wordt vooral besteed aan het prepareren van de vijf Wrangler Jeep´s, en wordt met drukwerk en website in eerste instantie vorm gegeven aan het nieuwe bedrijf.

De ”dienst” die we gaan leveren is in hoofdzaak: ‘Het toekomstige deelnemers mogelijk maken om met een aangepaste Jeep Wrangler deel te kunnen nemen aan georganiseerde Rally Raids’. Tevens worden alle randvoorwaarden zoals o.a. logistiek, inschrijving en voorbereiding met de toekomstige deelnemers voorbereid.

De 2009 editie van Heroes Legend, welke eind Oktober van start is gegaan, is het eerste echte grote evenement waar we als Go2Dakar aan deelnemen. We zijn daar met negen voertuigen en 19 ingeschreven deelnemers vrij prominent aanwezig. De start van deze Classic Offroad is in Parijs, en bijna drie weken later komen met alle negen auto’s zonder al te veel kleerscheuren aan bij het ”Lac Rose” in Dakar, Senegal, waarbij de equipe ‘Egbert Wingens & Carlo Reijs’ zelfs eerste worden in het eindklassement!

Eurol
Wolters
Kien
Theunissen
Micpoint
Stunnenberg
Erren
Fortex
Rema Tip Top
Brasil Housing