BITClcvCQAAQHTo

Stage 2

BITClcvCQAAQHTo

20-04-2013

Door Go2Dakar


Stage 2 Merzouga – Merzouga

Vandaag was het tijd voor de etappe met de minste kilometers, maar het was zeker niet de gemakkelijkste. Een etappe van 230 km heeft voor veel uitdagingen gezorgd.

Henk Theunissen, Edwin van der Vegt en Arjen Looijen hebben in de duinen een koprol gemaakt met de Dodge Ram Race. De Dodge is na een duin met de neus in het zand gedoken en op zijn zij gerold. Gelukkig kwam de Dodge weer op 4 wielen terecht en konden de heren hun weg vervolgen. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de schade te herstellen.

Voor Peter Erren en Inge van Mourik ging het het ook niet helemaal feilloos, na 2 kilometer in de duinen kregen ze last van brandstof problemen. Terug in het bivak ging de Wrangler meteen uit elkaar om het probleem te verhelpen.

Marcel Gerritsen en Hans Erren hebben noodgedwongen de duinen over moeten slaan. Vlak voor de special stage kregen de mannen erg veel elektronische problemen, de auto sloeg in de noodloop.

Voor Willem Kien en Jos Schotanus was het een super dag. Zij zijn wederom als eerste over de finish gekomen. Net als Marcel en Hans liep ook hun auto in de noodloop, maar Willem en Jos hebben de proef volledig af kunnen maken.

Eric Wolters en Bennie Roetgerink hebben uitstekend gereden. De auto reed probleemloos en de Wrangler wist de 4e plek te bemachtigen. Net als deze heren hebben de dames (Iris van der Vegt en Ria Theunissen) de proef ook probleemloos gereden. Zij zijn inmiddels weer terug in het bivak.

Iedereen is veilig en ongedeerd terug gekeerd in het bivak, waar de Ginaf 6×6 (onder leiding van Hendrik Versteeg, Richard Hoogendoorn en Ruud Damink) weer helemaal klaar klaar stond.

Kortom een dag waarin veel is gebeurd en die nog steeds niet afgelopen is.

 

Eurol
Wolters
Kien
Theunissen
Micpoint
Stunnenberg
Erren
Fortex
Rema Tip Top
Brasil Housing